Ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor, sommarvikariat 2019, Värmland

2018-11-07

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Hälso- och sjukvården i Värmland är en gemensam organisation indelad i två områden: Område öppenvård (primärvården och psykiatrin) och område slutenvård. Vi har 23 vårdcentraler i hela länet och tre akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby. Vi är en lagom stor och sammanhållen sjukvårdsorganisation med korta beslutsvägar som gör att du kan se helheten och vara med och påverka.

Läs mer om att jobba i Landstinget i Värmland på www.liv.se/jobb.

Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER

Ambulanssjukvården i Värmland är länsövergripande med ambulansstationer på tolv orter. Inför sommaren 2019 söker vi nya medarbetare. Ambulanssjukvården utmanas av det akuta omhändertagandet av skadade och sjuka i olika miljöer. Genom bedömning och hänvisning medverkar vi till att omhändertagandet sker på rätt vårdnivå. Vi arbetar för en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och en individuellt anpassad inskolning. Alla nyanställda genomför en 4 veckors introduktions- och befattningsutbildning.

Ambulanssjukvården söker semestervikarier för 4 månaders vikariat. Sommarvikariat kan komma att övergå till fasta tjänster. Vi söker ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor och ambulanssjukvårdare. Tjänstgöring både dag och natt. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom ambulanssjukvård.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

KVALIFIKATIONER

Vi söker ambulanssjuksköterskor samt legitimerade sjuksköterskor med minst 1 års klinisk erfarenhet.

B-körkort är ett krav samt minst 3 års körvana.

C1, C-körkort är meriterande.

Innan eventuell anställning ska du genomföra arbetstester samt genomgå en godkänd hälsokontroll som sker i landstingets regi. Landstinget i Värmland verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

Inför anställning ska du visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Måndagen den 10 december planeras en heldag, i Kristinehamn, för intervju och arbetstester.

Uppfyller du grundkraven och vill hospitera ett arbetspass är du välkommen att kontakta Christer Lagerberg, se nedan

Mer information

ÖVRIGT

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Ambulanssjuksköterska hos Landstinget i Värmland, Ambulanssjukvård i Karlstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Landstinget i Värmland, Ambulanssjukvård
Landstinget i Värmland
65185 Karlstad

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Christer Lagerberg, ambulanschef0550-860 82

Till webb­ansökan 

Mer information