Koordinator NBV Sydost

2019-11-07

Är du bra på att formulera dig i skrift? Tycker du om att få ge service?  Har du ett öga för layout och utformning? Då är det kanske dig vi söker! Vår nuvarande koordinator ska gå på föräldraledighet och därför söker vi nu efter en vikarie med placering i Kalmar.

Hos oss får du arbeta i en värdegrundsstyrd organisation som påverkar samhällsutvecklingen och skapar gemenskap för fler!

Ansvarsområden som Koordinator

I denna tjänst kommer du att arbeta i nära samverkan med Regionchefen där uppdraget är att bistå Regionchefen med administrativa arbetsuppgifter, sköta viss kommunikation både internt och externt samt handlägga och bistå övrig personal och förtroendevalda inom avdelningen. En stor del av jobbet handlar om planering, samordning och uppföljning av verksamheten samt att stödja våra medarbetare i kontakten med olika samverkanspartners. Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvara för bokningar för personal och förtroendevalda

- Utskick av inbjudningar, handlingar och kallelser

- Skapa och distribuera styrelsehandlingar och månadsbrev

- Framtagning av statistikunderlag samt presentationsmaterial

- Sekreterare vid möten

- Arkivering och dokumentation

- Lokalt ansvarig för posthantering

- Skapa avdelningens verksamhetsplan och verksamhetsberättelse

- GDPR-ansvar

Dina egenskaper

Du har god organisationsförmåga, är självgående och har en förmåga att läsa av verksamhetens behov samtidigt som du har höga kvalitetskrav. Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter i rätt steg för att nå dina uppgifter och mål i rätt tid. Du är en serviceinriktad person med en positiv inställning till samarbete vilket skapar motivation och ett positivt arbetsklimat.

Dina kvalifikationer

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, erfarenhet från styrelsearbete i föreningslivet är meriterande, är kostnadsmedveten och känner dig trygg med att arbeta med budget och måluppfyllelse. Du har god datorvana och kan hantera de flesta programmen i Microsoft Office. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Eftergymnasial utbildning är en merit. För tjänsten krävs körkort och tillgång till bil. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna arbeta inom NBV krävs att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är nykterist och är eller blir medlem i någon av våra medlemsorganisationer.

Mer information

Vad kan NBV erbjuda dig?

Tjänsten är ett vikariat på en heltidstjänst, med 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt t.o.m. 2020-12-31 med möjlighet till förlängning. Vi har målstyrd arbetstid, varför du har stor frihet när det gäller att förlägga ditt arbete, och det förekommer arbete på kvällar och veckoslut. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor.

Urval kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan snarast och senast den 24 november. Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta HR-partner Lina Alm via 0480-564 45 eller lina.alm@nbv.se.

Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet, NBV, är ett partipolitiskt neutralt och religiöst obundet studieförbund. Vårt uppdrag kommer från våra medlemsorganisationer och verksamheten möjliggörs genom tusentals ideella cirkelledare, föreningsfunktionärer samt stöd från stat, kommun och landsting. NBV är Sveriges äldsta studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vår verksamhet bygger på fritt och frivilligt folkbildningsarbete och vilar sedan 120 år tillbaka på idéerna om nykterhet, demokrati och föreningsliv.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos NBV, NBV Sydost i Kalmar genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information