Timvikarie till förskola/fritidshem/skola

2019-11-07

ARBETSUPPGIFTER

Var med och skapa lust att lära - lära för livet.

Att arbeta som vikarie i vår verksamhet innebär att du kan ha flera arbetsplatser och arbetar vid behov där ordinarie personal är frånvarande. Tillsammans med ordinarie personal arbetar ni för att utforma en trygg, lärorik och lustfylld dag med barnets och elevens bästa i fokus.

Arbetstiderna är varierande, det kan handla om några timmar per dag, hel dag eller en kortare period enligt schema. Våra verksamheter finns på fler orter i kommunen och ofta krävs det att hoppa in med kort varsel vilket innebär att det kan underlätta med körkort och tillgång till egen bil.

Vår verksamhet omfattas av registerkontroll. Detta betyder att om du blir aktuell för arbete i förskola eller skola ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är nyfiken och kreativ, flexibel och lyhörd. Tillsammans med andra pedagoger skapar du möjligheter till lärande och utveckling för varje enskilt barn/elev.

Vi söker dig som är förskollärare, grundskollärare, gymnasielärare, speciallärare, specialpedagog eller resurspedagog.

Vi söker även dig som saknar den formella utbildningen men som är intresserad av att arbeta i vår verksamhet.

Mer information

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Viktig information om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval vilket innebär att vi kontinuerligt gör urval och kallar till intervju. Tjänsten kan också komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Notera att tillsvidaretjänster och längre vikariat utannonseras på jobba.hultsfred.se och där ansöker du digitalt till den/de specifika tjänster du är intresserad av.

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog hos Hultsfreds kommun, Spontanansökan i Hultsfred genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information