Skoladministratör till Källbrinksskolan 7-9

2018-05-14

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I alla våra förskolor och skolor pågår ett arbete med en gemensam pedagogisk plattform. Barn och elever ska mötas av samma syn på pedagogiskt ledarskap och lärande, oavsett hur gamla de är eller var i kommunen de bor. Plattformen grundar sig i forskning och beprövad erfarenhet eftersom vi alltid strävar efter att arbeta med det som ger resultat.

Vi söker dig som vill vara en förebild och bidra till en hållbar samhällsutveckling. Du är öppen och välkomnande i mötet med andra, har mod att tänka nytt och drivkraft att omsätta tankarna till handling.

Läs mer om vår pedagogiska plattform på http://www.pedagoghuddinge.se/projekt-och-utveckling/pedagogisk-plattform/

Enhetsbeskrivning

Källbrinksskolan är en högstadieskola med ca 400 elever och 45 medarbetara. Skolan ligger naturskönt beläget i kanten av Fullerstas villaområde, med härlig skog och Källbrinks idrottsplats alldeles inpå knuten. De pedagogiska verksamheterna präglas av kompetens och positiv elevsyn.

-

Om arbetet

Arbetet som skoadministratör är viktigt! Du är spindeln i nätet och ansiktet utåt, på en och samma gång. Du arbetar på skolans expedition och har förmågan att kunna skapa goda relationer med elever, personal och föräldrar samt externa intressenter. Du har mycket lätt för att snabbt sätta dig in i nya system, som betygssättning och schemaläggning och har goda erfarenheter av att arbeta riktat mot personal. Då det är ett vikariat är det mycket viktigt för oss att du snabbt kan sätta dig in i arbetet och självständigt lösa situationer som uppstår.

I dina arbetsuppgifter ingår löneadministration i Heroma, vikarietillsättning, elevhantering i Procapita, Skola24, rapportering i systemet KIA, betygshantering i Unikum, fakturahantering/ekonomi i Proceedo, schemaläggning i NovaSchem samt andra administrativa uppgifter. Du behöver vara beredd på att ta för dig av andra typer av ärenden och arbetsuppgifter som förekommer på skolan med koppling till administration och data. Du kan hantera stress för att sortera vad som ska prioriteras. Erfarenhet av att hantera liknande program eller dokumenterad god förmåga att ta till sig liknande arbetsuppgifter är därför meriterande. Meriterande är också god, dokumenterad vana vid att arbeta med personal.

Mer information

Din profil

Du ska ha gymnasial grundutbildning och god erfarenhet av administrativt arbete. Du har erfarenhet av att arbeta med personal. Som person har du god social förmåga, är strukturerad, målinriktad, utvecklingsbenägen och vågar ställa krav både på dig själv och andra. Du har lätt för att lära och kan snabbt komma in i arbetet. Du är serviceorienterad och har en god organisationsförmåga, ett analytiskt och strategiskt arbetssätt inom ditt arbetsområde. Då arbetet innebär många olika kontakter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har dokumenterat goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Vi ser gärna att du bifogar ett färdigt CV och brev.

Förmåner

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson

För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos Huddinge kommun i Huddinge genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Huddinge kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen
14185 Huddinge

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Elinor Kennerö Tonner08-535 30606

Till webb­ansökan 

Mer information