VIKARIERANDE TRAVERSFÖRARE

2019-03-12

Vi levererar en så enkel sak som trygghet.

Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du?

Är du personen som drömmer om att sitta vid spakarna när du ser stora maskiner? Just nu söker vi dig som vill agera spakskötare till våra traverser som dagligen hanterar och förflyttar tonvis med bränsle (avfall) från vår tippficka till panna.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som traversförarhjälte kommer du att köra våra traverser för påfyllning av bränsle till pannorna. Vi eldar inte för kråkorna, vi eldar för att Halmstadborna ska få tillgång till fjärrvärme, fjärrkyla och el. Ingen eld utan rök eller hur man nu säger. För bästa uppvärmning är det viktigt att du blandar bränslet till en homogen mix och i dialog med vågpersonalen arbetar för att uppnå bästa bränsleblandning.

Ditt uppdrag blir som sagt främst att köra travers och vid behov slaggtravers. Hel och hyffsat ren är en viktig egenskap, inte minst för våra traverser och därför ska du även ha daglig tillsyn av traverserna samt utefter rutin arbeta med underhåll av skopor som till exempel rengöring och läckagekontroll.

Som på alla arbetsplatser kommer du även delta i möten, här kallar vi det bränslemöten, övervaka förbränningsparametrar på monitorer i travershytten samt utföra drift och underhållsåtgärder ute i processen.

Mer information

Dina superkrafter?

Gymnasieutbildning i grunden är en bra början. Gärna traversförarutbildning, men har du inte det så ordnar vi det på plats.

Glad och öppen för en trevlig stämning i arbetsgruppen, god förmåga att samarbeta och inte rädd för att skita ner dig då visst arbete kan vara mycket skitigt.

Ditt höga säkerhetsmedvetande är av högsta prio. Men för dig är det så naturligt så det behövde vi väl inte nämna?

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader då vår ordinarie traversförare ska prova sina vingar i en annan tjänst internt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg men har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med oss!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Traversförare hos Halmstads Energi och Miljö AB i Halmstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Halmstads Energi och Miljö AB
HEM Svartalundvägen 2 Box 31
30102 Halmstad

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mats Bergenhem, Avd chef035-191 551

Till webb­ansökan 

Mer information