Sommarvikariat - Jobba inom storkök

2019-02-08

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu dig som vill arbeta som sommarvikarie hos oss i våra storkök!

Arbetet innebär att du lagar och serverar mat på kommunens äldreboenden, skolor och förskolor. Inom dessa verksamheter lagar man mycket mat till många personer, så det är viktigt att du har en utbildning som passar för yrket. Dessutom behöver du ha kunskap om specialkost och livsmedelshygien.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du innehar en kockutbildning eller annan relevant utbildning.

Det är meriterande med erfarenhet av arbete som kock med tillagning av husmanskost, samt erfarenhet av planering av matsedel, beställning av varor samt tillagning av maten.

Du har god datavana och använder datorn som arbetsverktyg samt Officepaketet och behärskar någon form av webbaserat kostprogram obehindrat.

Det är viktigt att du har förmågan att följa instruktioner och har kunskap om de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen.

Du arbetar produktivt och med god kvalitet i ett arbete med stundtals högt tempo. Du är duktig på att planera och organisera din tid för ett effektivt arbete. Du arbetar bra både självständigt och i grupp.

Mer information

ÖVRIGT

Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kock, storhushåll hos Hallstahammars kommun, Kommunstyrelseförvaltningen i Hallstahammar genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Hallstahammars kommun, Kommunstyrelseförvaltningen
Prästgårdsgatan 1
73480 Hallstahammar

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Bemanningsenheten0220-24545bemanningsenheten@hallstahammar.se

Till webb­ansökan 

Mer information