Apotekschef till apoteket Kvarnen i Grästorp

2018-12-05

Vi gör det enklare att må bra! Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3 500 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Apoteket har vunnit utmärkelsen ”Sveriges mest hållbara företag” både 2016 och 2017.

Att jobba hos oss på Apoteket Kvarnen

Vi söker nu en drivande, flexibel och lösningsorienterad apotekschef som ska arbeta som vikarierande chef för vårt apotek här i Grästorp. Vi jobbar stolt för att behålla och öka våra kunders förtroende på den lokala marknaden. På apoteket har vi ett aktivt flöde av kunder, då vi är ensamapotek på orten samt ligger i samma hus som vårdcentralen. Lokalerna är nyligen ombyggda, vilket gör att apoteket är ljust, fint och lättarbetat. Öppettiderna på Kvarnen är vardagar 8:30–17:30 samt lördagar 10-13.

Tjänsten är ett vikariat på heltid alternativt deltid, med tillträde i april 2019.  

Ett kundbemötande i världsklass

Tillsammans med dina medarbetare är ditt uppdrag att öka tillväxten och lönsamheten på ditt apotek. Du gör detta främst genom att motivera till ett kundbemötande i världsklass. Ditt jobb är varierat – ena timmen deltar du i driften och nästa driver du utvecklingsprojekt. Du har resultat- och ekonomiansvar samt säkerställer kvalitets-, säkerhets- och miljöfrågor på arbetsplatsen. Ditt mål är att göra det ännu bättre att vara kund, och ännu bättre att jobba på ditt apotek!

Bli en i teamet på ett av Sveriges mest hållbara företag

Som apotekschef ingår du i ett team av fantastiska chefskollegor som jobbar tätt tillsammans för att hjälpa varandra till framgång. Till din hjälp har du också branschens i särklass starkaste varumärke med ett förstklassigt koncept och stöd. På Apoteket arbetar vi med Hållbar Drift. Detta innebär att du driver effektivitet och lönsamhet som är hållbar både för kund, medarbetare, och miljö. Vi är stolta över att ha den strängaste kvalitetskontrollen på marknaden, något vi aldrig kommer tumma på!

Som apotekschef i Region Västra Götaland blir du en viktig spelare i regionens nya lag. Du kommer in i en uppbyggnadsfas där vi under våren kommer att sätta vårt nya arbetssätt som tar kundmötet till nya nivåer. Målet är tydligt – vårt team ska tillsammans leverera kundmöten i världsklass!

Vi jobbar med ett nära ledarskap som präglas av coachning, omtanke, jäklar anamma och en stark vilja att vinna. Tillsammans skapar vi ett vinnande lag som når framgång och har kul tillsammans.

Mer information

Vill du bli en av oss…?

Vår förhoppning och din bakgrund

Vi ser gärna att du är farmaceut med brinnande intresse för försäljning. I bagaget har du en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänk. För att lyckas i rollen är du en tydlig ledare med en kommunikativ ådra. Tidigare erfarenhet av arbete som apotekschef är meriterande, men inte ett krav.

Är det här du? Då tror vi att du kommer att trivas i gänget.

Som person är du engagerad och drivs av att får andra att växa. Vi tror också att du sporras av att jobba på en marknad med konkurrens och att du tillsammans med teamet vinner kundens förtroende och överträffar de uppsatta målen. Självklart har du ett stort intresse för hälsa, både din egen och andras.

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Kontaktperson är Regionchef Maria Melfi, tel 010-4477321.

Facklig information Fackliga företrädare är Frida Wiener, Sveriges Farmaceuter, telefon 073-061 30 90 och Lena Rhodin Unionen, telefon 073-078 72 73 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna rekrytering!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Apotekschef hos Apoteket AB i Grästorp genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Apoteket AB
Apoteket AB Box 3001
16903 Solna

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Maria Melfi, Apotekschef010-447 73 21maria.melfi@apoteket.se

Till webb­ansökan 

Mer information