Fenestra Centrum söker vikarierande musiklärare

2019-04-13

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn.

Fenestra Centrum är en grundskola med elever i årskurs 6-9 som ligger i centrala Göteborg, nära Korsvägen. Skolan startade år 2000 och har idag drygt 300 elever. Våra elever kommer från alla delar av Göteborg vilket ger oss en fantastisk möjlighet att arbeta med mångfald. På skolan arbetar ca 35 vuxna som alla strävar efter att göra skolan till en trivsam arbetsplats där det råder mycket goda förutsättningar för lärande och utveckling.

Nu söker vi dig som är legitimerad lärare i musik för de senare årskurserna i grundskolan. Vår musiklärare ska vara föräldraledig och vi söker dig som vill ta över hans undervisning under nästa läsår.

Hos oss får du fantastiska kollegor som ser samarbete som en av framgångsfaktorerna för att lyckas med uppdraget och som värdesätter att utvecklas tillsammans.

Vi letar efter dig som trivs med att jobba med tonåringar och som längtar efter att göra allt du kan för att våra elever ska utvecklas så långt som möjligt socialt och kunskapsmässigt. För oss är det också viktigt att du är flexibel och kreativ i undervisningssituationen. Vi vill helt enkelt att du stimuleras av att göra skillnad för våra elever, framtidens vuxna.

Ditt uppdrag hos oss handlar också om att vara mentor för ett antal elever i en klass. Som mentor har du en viktig uppgift som inte direkt handlar om dig och din musik-undervisning utan mer om att stötta och coacha dina mentorselever utifrån hela deras skolsituation. Det är också dig deras vårdnadshavare i första hand kontaktar när det behövs och en god dialog er emellan är av stor vikt.

Vi söker dig som har ett eget driv och lockas av tanken att samarbeta med dina kollegor och använda din kompetens som en del i att få helheten att fungera tillfredsställande. För oss är det viktigt att du är en person som vill vara med och utveckla vår verksamhet och i olika sammanhang bidra med dina tankar och erfarenheter.

Mer information

 

Anställningsvillkor

Vikariat 12 augusti 2019 - 31 mars 2020, 60 - 100%. Lön enl överenskommelse.

 

Är du den vi söker?

Klicka på knappen ansök nedan och bifoga ditt CV och personligt brev.  Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Lotta Funnemark, 0727-249020 eller biträdande rektor Sanna Schoultz, 0705-742967. 

Sista ansökningsdag är 2019-06-09

 

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 hos Pysslingen Skolor i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Pysslingen Skolor
Box 213
10124 Stockholm

Till webb­ansökan 

Mer information