Semestervikariat undersköterska inom hemsjukvården Majorna-Linné

2019-03-12

Majorna-Linné är Göteborgs folkrikaste stadsdel med cirka 64 000 invånare. Med närheten till både hamn och grönområden, den gamla bebyggelsen och det rika kulturutbudet, är det en attraktiv del av staden att leva och vistas i.

Stadsdelsförvaltningen i Majorna-Linné har cirka 2 300 anställda. Här arbetar vi inom verksamheter som individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso-sjukvård och social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning. Med engagemang och nytänkande gör vi stor skillnad för många.

ARBETSUPPGIFTER

Just nu söker vi semetservikarierande undersköterskor till samtliga verksamheter inom hemsjukvården. Som undersköterska i hemsjukvården arbetar du dag, kväll och helg med både planerade och oplanerade hembesök.

Ditt huvudsakliga arbete består i att utföra av distriktssköterska/sjuksköterska delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Insatserna är av mer avancerad karaktär såsom provtagning, insulingivning, omläggning, sondmatning, iordningställa och administrera läkemedel, subkutana injektioner med mera. Du kommer arbeta tillsammans med sjuksköterskorna men de flesta insatser kommer du att utföra på egen hand vilket innebär ett stort ansvarstagande.

KVALIFIKATIONER

Du har undersköterskeutbildning och erfarenhet av att arbeta som undersköterska. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att utföra mer avancerade hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation av sjuksköterska. Att du har körkort är ett krav för tjänsten. Du är självständig och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och har lätt att samarbeta med andra. Utifrån yrkesrollen är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, samt att du har ett strukturerat arbetssätt och god datavana.

Ta chansen att arbeta som semestervikarie hos oss och bredda dina erfarenheter och kunskaper för framtida yrkesmöjligheter!

Låter detta spännande och som något för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer information

ÖVRIGT

Vi arbetar med urval och intervjuer löpande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Hemsjukvårdare hos Göteborgs Stad , SDF Majorna-Linné i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Göteborgs Stad , SDF Majorna-Linné
Box 12013
40241 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mira Alisic031-365 83 97

Till webb­ansökan 

Mer information