Vill du ha sommarjobb inom äldreomsorgen på Norra Hisingen?

2019-03-12

Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med 2 100 medarbetare. I stadsdelen bor cirka 50 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vi är väldigt stolta över vårt uppdrag som går ut på att finns till för Hisingsborna och leverera stöd och service av högsta kvalité. Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i - vilket är något som vi verkar för tillsammans. Vårt arbetssätt präglas av samarbete, nytänkande, engagemang och kompetens inom vårt uppdrag. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

ARBETSUPPGIFTER

Vill du vara med och göra det möjligt för våra äldre att ha en meningsfull tillvaro? Kanske ser du denna sommar som en möjlighet att få inblick i nya områden?

Norra Hisingen omfattar områdena Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve och Tuve. Vill du ha ett roligt och givande sommarjobb på något av våra fem äldreboenden, vår korttidsenhet, eller inom hemtjänsten? Det finns även en natt- och larmenhet som arbetar över hela stadsdelen.

Vi söker nu dig som vill ha ett roligt och givande sommarjobb och som tycker om att stödja andra! Som semestervikarie kommer du att arbeta i någon av våra verksamheter. Vart du blir placerad styrs av verksamheternas behov, din kompetens och i viss mån personliga önskemål.

Som semestervikarie hos oss motiverar och stimulerar du de äldre utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål. Arbetet innebär att ge social omsorg, service och omvårdnad genom att se till det friska hos varje omsorgstagare. Vi vill att våra äldre ska ha ett meningsfullt liv, där de är delaktiga och hanterar sin vardag. Detta gör vi genom att arbeta enligt ett salutogent arbetssätt. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumentera samt att utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska.

Som anställd semestervikarie hos oss får du samverka med medarbetare, sjuksköterska,

sjukgymnaster, arbetsterapeuter och anhöriga. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt arbete och du blir en del av en engagerad och positiv grupp som har roligt tillsammans och stödjer varandra till utveckling. Dina medarbetare och sjuksköterskor finns alltid tillhands när du behöver hjälp och du får även träffa chefer och administratörer på dagarna.

Var med oss i sommar och gör skillnad!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom äldreomsorg. Har du omvårdnadsutbildning eller tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är det meriterande, men det viktigaste är att du har ett stort intresse för att arbeta med människor.

Vi söker dig som är flexibel och har förmåga att anpassa dig efter verksamhetens behov och förutsättningar. Som person är du noggrann och tycker om att ta eget ansvar. Du är trygg i dig själv och trivs i en roll där du får utrymme att ta många egna initiativ. Du har förmåga att kunna samarbeta med omsorgstagarna, deras närstående och med dina arbetskamrater och du har ett professionellt bemötande.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera samt att dokumentera, krävs goda kunskaper i det svenska språket både gällande tal och skrift.

Vi ser gärna att du som söker har B-körkort, men det är inget krav för att få arbeta i hemtjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi ser gärna att du som söker kan arbeta hela semesterperioden och vi kommer prioritera de sökande som kan det. Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer information

ÖVRIGT

Vi erbjuder semestervikariat from v.26 - v.33. Inför semestervikariatet kommer du att få introduktion samt två dagars bredvidgång med en erfaren medarbetare, detta kommer att ske innan semestervikariatet börjar det vill säga innan v 26.

I denna rekryteringsprocess har vi valt att ta bort det personliga brevet. Du kommer istället att få svara på några frågor, kopplade till tjänsten.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Göteborgs Stad , SDF Norra Hisingen i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Göteborgs Stad , SDF Norra Hisingen
Box 4053
42204 Hisings Backa

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Azra Masic0736-145981

Till webb­ansökan 

Mer information