Duktiga vikarier sökes till Lärarpoolen!

2018-12-05

Lärarpoolen arbetar med rekrytering och personaluthyrning till förskolor, grundskolor, fritidshem, särskolor och gymnasium. Med gedigen erfarenhet inom området kan vi hjälpa våra kunder att hitta kompetent och engagerad personal för det behov kunden önskar. Vi har som ambition att ha en tät kontakt med våra kunder och vår personal, och på så sätt kunna erbjuda god service.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill ha ett varierande och utvecklande arbete. Du är driven och har ett stort engagemang i att utveckla barns lärande. Samtidigt är du en noggrann och strukturerad person som är trygg och stabil i sig själv. Självklart har du en positiv inställning som lätt smittar av sig till elever och kollegor.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att gå in och täcka upp vid ordinarie personals frånvaro. Det kan handla om att gå in och ta enskilda lektioner själv, eller vara med som stöd till en annan lärare. Årskurserna kan variera mellan förskoleklass till årskurs 9, och det är din erfarenhet och egen önskan som avgör vilka ämnen du vill arbeta med.

Kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Det är meriterande om du är utexaminerad lärare eller har påbörjat studier inom området.

Du behöver också behärska svenska i tal och skrift.

Krav:

För att få arbeta hos Lärarpoolen inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret, enligt skollagen 2010:800.

Mer information

Vad erbjuder vi?

Ett flexibelt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer ingå i vår Lärarpool och bli erbjuden alltifrån enstaka pass till längre vikariat. Utöver detta erbjuder vi också:

- Stöd och rådgivning från oss på Lärarpoolen

- Friskvårdserbjudande

- Möjlighet att arbete nära där du bor

- Arbeta de tider du önskar att jobba

Låter det som ett jobb för dig? Då är du välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 hos Lärarpoolen i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lärarpoolen
Brodalsvägen 7, Hus X
43338 Partille

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jesper Wallén031-166208

Till webb­ansökan 

Mer information