Studieadministratör, vikariat

2018-12-05

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

 Psykologiska institutionen bedriver en omfattande forsknings- och utbildningsverksamhet, i samverkan med det omgivande samhället och har drygt 160 anställda. Utbildningen bedrivs på samtliga nivåer, från grund till forskarnivå och söktrycket på våra utbildningar är högt. Den forskning som bedrivs bedöms av internationella granskare som mycket god. Se www.psy.gu.se för mer information.

Psykologiska institutionen har i dagsläget 18 anställda inom det administrativa verksamhetsstödet. Vi söker nu en vikarie till ett tjänst som studieadministratör.

Läs mer om tjänsten och ansök här: https://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/Lediga_anstallningar-detaljsida/?id=3546

Mer information

 

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Studieadministratör hos Göteborgs universitet i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Göteborgs universitet
Psykologiska institutionen, Haraldsgatan 1
40530 Göteborg

Till webb­ansökan 

Mer information