Vikarierande Maskinist till Valvsverket på Outokumpu i Degerfors

2020-02-20

Är du mekaniker och lockas av en viktig roll i hjärtat av en produktion som sätter säkerheten högst på agendan? Vi på Outokumpu i Degerfors söker nu en vikarie till vårt valsverk. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär rollen?

Du arbetar huvudsakligen med daglig tillsyn, smörjning och underhåll av utrustningen på avdelningen. I underhållsarbetet ingår både förebyggande underhåll samt åtgärdande underhåll vid fel. Du kommer även att jobba i vår vattenreningsanläggning med vattenprovtagning samt underhåll och överakning av vattenreningsutrustningen.

Vi arbetar aktivt med att involvera alla våra medarbetare i olika forum då vi ser engagerade och delaktiga medarbetare som ett vinnande koncept. En del av det arbetet är de förbättringsprojekt vi driver enligt Lean / 5S där vi ser dig som en viktig resurs.

Tjänsten är ett vikariat under omkring ett år och dina arbetstider är förlagda på kontinuerligt 5-skift.

Vem är du?

Gymnasial utbildning inom industri / teknik eller liknande, meriterande är tidigare erfarenhet från liknande arbete.

B-körkort är ett krav, truck- och traverskort är meriterande.

Grundläggande kunskaper i Office-paketet.

Goda kunskaper i svenska är ett krav, kunskaper i engelska är meriterande.

Som person är du säkerhetsmedveten, ansvarstagande och flexibel. Du är initiativtagande och har förmågan att fatta beslut snabbt samt förstår vikten av kommunikation. Du trivs i samarbetet med andra, men driver också ditt arbete självständigt. Om du sedan tidigare har erfarenhet av underhållsarbete, ritningsläsning, truck och travers är det meriterande. Det är även meriterande om du tidigare har jobbat i Maximo eller något annat underhållssystem.

Om Outokumpu

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com

Hos oss på Outokumpu kommer du till ett företag som sätter säkerheten och vår tillförlitlighet högst på agendan. Enheten Quarto Plate (QP) i Degerfors är specialiserad på rostfria kvartovalsade plåtar och vårt produktsortiment erbjuder mer än 300 variationer inom både dimensioner och recept. Hos oss kommer du till ett högteknologiskt och världsledande företag inom rostfritt stål med över 350 år av historia. Som medarbetare får du ta del av många fina förmåner och utvecklingsmöjligheter.

Avdelningen Valsverket är hjärtat av vår produktion och idag är vi omkring 50 kollegor som arbetar med att varmvalsa och värmebehandla vår rostfria plåt för vidareförädling i produktionskedjan. Vår stämning präglas av god sammanhållning och hög yrkesstolthet. Vi brinner för det vi gör, har ett gott samarbete kollegor emellan och har en utpräglad förbättringskultur.

Mer information

 

Frågor och ansökan

Låter det här intressant för dig?

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-08.

Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. För mer information om tjänsten kontakta, Torgny Dagerbäck (rekryterande chef) på 0586-47325, torgny.dagerback@outokumpu.com. För allmän information kontakta HR-specialist, Vikinta Konon, vikinta.konon@outokumpu.com.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Underhållsmekaniker hos Outokumpu Stainless AB i Degerfors genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Outokumpu Stainless AB
-
69381 Degerfors

Till webb­ansökan 

Mer information