Psykolog till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

2019-03-12

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).  

Vi söker nu en vikarierande psykolog till klinikens hjärnskadeöppenvårdsenhet då en av våra psykologer går på föräldraledighet. Du kommer att arbeta med bedömning och behandling av patienter med medelsvåra hjärnskador vilka bedöms vara i behov av högspecialiserad rehabilitering. De flesta patienterna kommer till oss för att få hjälp att återgå i arbete. Vi tar emot personer som är 18 år och äldre.  

 

Teamet består av läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped och medicinsk sekreterare. Teamets arbete baseras på helhetssyn och patienten i centrum vilket återspeglas i patienternas utvärdering av rehabiliteringen där 97% är mycket nöjda/nöjda med sitt inflytande över rehabiliteringen. Som universitetsklinik arbetar vi forskningsnära och evidensbaserat.  

 

Dina arbetsuppgifter:

Psykologens roll i teamet är att stå för den psykologiska och kognitiva kompetensen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är neuropsykologiska utredningar, psykologisk behandling individuellt och i grupp samt evidensbaserad kognitiv rehabilitering. I arbetet ingår också utvecklingsarbete, handledning, undervisning om hjärnskador och dess påverkan på de kognitiva funktionerna och beteendet. 

Tjänsten är ett vikariat under ett år med start i augusti 2019.

Mer information

 

Din profil: 

Vi söker dig som har jobbat några år som leg.psykolog. Är intresserad att jobba interdisciplinärt i ett multiprofessionellt team mot gemensamt mål, har prestigelös inställning, är trygg och flexibel i din yrkesroll, samt en mycket god samarbetsförmåga. Är intresserad av metodutveckling och forskning. Har KBT inriktning samt erfarenhet av hjärnskaderehabilitering i öppenvård.    

  Urval sker löpande under ansökningstiden, så välkommen med din ansökan så snart möjligt.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Psykolog hos Danderyds Sjukhus AB i Danderyd genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Danderyds Sjukhus AB
Mörbygårdsvägen
18288 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Susanne Kolacz Palmcrantz070-9567 653susanne.kolacz-palmcrantz@sll.se

Till webb­ansökan 

Mer information