Timvikarier till Vårboskolan

2019-11-06

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Vårboskolan är en mångkulturell skola i Arlöv strax utanför Malmö stad. Skolan har ca 250 elever i årskurserna 7-9 uppdelade på 9 klasser samt förberedelseklass. Vi tillämpar årskursvisa arbetslag med nära samarbete och god gemenskap i arbetslagen.

ARBETSUPPGIFTER

Som timvikarie ersätter du ordinarie lärare under enstaka eller ett flertal lektioner. Du följer ordinarie lärares pedagogiska planering och använder befintligt arbetsmaterial. I vissa fall och vid längre vikariat ansvarar du till viss del för den pedagogiska planeringen.

Som timvikarie ska du kunna rycka in vid kort varsel när ordinarie personal är frånvarande. Tjänsten kan komma att övergå till en visstidsanställning.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som läser till lärare eller har känsla för och erfarenhet av att arbeta med undervisning. Som vikarie behöver du ha lätt för att skapa relationer med elever och kollegor.

Arbetet kräver att du är flexibel, engagerad, kreativ och strukturerad. Du behöver snabbt kunna sätta dig in i dagens arbetsuppgifter och vara tydlig i ditt ledarskap som utövas med en rejäl dos humor och värme.

Du som söker har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och har mycket lätt för att samarbeta och kommunicera samt har alltid eleven i centrum.

Vid erbjudande om tjänst hos oss kräver vi att du visar utdrag ur belastningsregistret.

Beställ med fördel detta redan i samband med att du söker tjänsten då lång handläggningstid ibland förekommer.

Mer information

ÖVRIGT

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 hos Burlövs kommun, Vårboskolan i Burlöv genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information