Timvikarie till förskolan och grund- och grundsärskolan

2019-01-10

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga.

Vi har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation.

Välkommen du också!

Arboga kommun och Barn- och utbildningsförvaltningen är i behov av timvikarier inom förskolan och grund- och grundsärskolan för kortare och längre perioder.

Vi rekryterar kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt och med kort varsel med hög tillgänglighet till våra verksamheter när ordinarie personal är frånvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt minst 18 år, Du ska vara ansvarstagande, flexibel och ha ett intresse och respekt för varje barns behov.

Du behöver kunna tala och förstå svenska bra och kunna uttrycka dig väl i skrift. Godkänd SFI nivå D.

Du ska skicka med ansökan ett personligt brev, CV och betyg.

Du ska kunna inställa dig på arbetsplatsen inom 45-60 minuter.

Om du blir aktuell som vikarie förbinder du dig att kontinuerligt uppdatera din tillgänglighet i vårt webbsystem Time Care Pool.

Anställningsform: timavlönad/timme, vikariat.

I våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (2000:873). För att du ska få arbeta som timvikarie måste vi ha ett godkänt utdrag från belastningsregistret. Blanketten finns att hämta på www.polisen.se. Blankett 442.5. Normal handläggningstid hos Polisen är cirka två veckor.

Ansök: www.hrsupporten.se/arboga.php

Mer information

Ref 250/19

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden efter verksamheternas behov.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i förskola/Förskollärare hos Arboga kommun i Arboga genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Arboga kommun
Box 45
73221 ARBOGA

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Förskolechef Mia Vainionpää0589-872 90

Till webb­ansökan 

Mer information